Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

15 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~ktoś~

~ktoś~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 10:44

Szkoda dziecka!!i co teraz?! PATOLOGIA Leśnicka!!!kapustowo!!!

#2 ~opolanin~

~opolanin~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 12:28

"ktosiu",ten dzieciak z matką i jej konkubentem mieszkał akurat w "leżących wieżowcach" na terenie Zdzich.

#3 ~+++++~

~+++++~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 15:08

Wyświetl postUżytkownik opolanin dnia 17 listopad 2010 - 12:28 napisał

"ktosiu",ten dzieciak z matką i jej konkubentem mieszkał akurat w "leżących wieżowcach" na terenie Zdzich.
To chyba Tobie sie pomyliło.... mieszkali w Lesnicy a teraz uciekli .... a dlaczego?

#4 ~?~

~?~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 15:13

Pokładam nadzieję że Policja szybko wyjaśni te sprawę i obydwoje trafia tam ,gdzie juz powinni dawno być...czyli za kraty.Szkoda tego małego dzieciaczka,az serce boli ze ktos mogl go tak skrzywdzić!

#5 ~zdzieszowiczanin~

~zdzieszowiczanin~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 15:47

[quote name='opolanin' timestamp='1289993324' post='354732']
[/'quote]
ty opolanin!!!!na barakach w zdzieszowicach takie akcje sie nie dzieja...odwiedz któregos z tamtejszych mieszkańców a zobaczysz jak tam ludzie zyja ..patologia przeniosła sie z tych leżacych wieżowców jak ty to nazywasz ,,,na ul nowa na zębce ...

#6 ~Debi~

~Debi~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 18:43

Tak sie sklada ze mieszkali ostatnimi czasami w 3 miejscach, faktycznie w Leśnicy, faktycznie w hotelach koło Tesco, oraz teraz w barakach przy Filarskiego. Wiec w każdej waszej informacji jest prawda.

#7 ~Alek~

~Alek~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 19:08

Wyświetl postUżytkownik Debi dnia 17 listopad 2010 - 18:43 napisał

Tak sie sklada ze mieszkali ostatnimi czasami w 3 miejscach, faktycznie w Leśnicy, faktycznie w hotelach koło Tesco, oraz teraz w barakach przy Filarskiego. Wiec w każdej waszej informacji jest prawda.
to było morderstwo i dlatego ta pani która tak bardzo lubiła się bawić , odeszła od męża by się łajdaczyć z ognistym kryminalistą a jej dzieci tylko przeszkadzały w ich pijackich igraszkach-- dożywocie z pozbawieniem praw obywatelskim do ostatnich ich życia!!!!

#8 ~leśniczanka~

~leśniczanka~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 19:32

dokładnie tak!!! Moja znajoma mieszka w bloku, gdzie mieszkała "Matka" ... Niejednokrotnie opowiadała,że po nocach słychać płacz dzieci .. A "Mamusia" darła pyski i wyzywała je od najgorszych .. Jednego czego trzeba teraz żałować, to tego, że nikt w porę nie interweniował .. Odebrać prawa rodzicielskie i niech się dalej bawi- jak widać to było do tej pory!!!

#9 soneczko

soneczko

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 17 listopad 2010 - 20:06

Tak ja też przyznaje że to prawda , to było morderstwo... Alicja nie lubi swoich dzieci... przeszkadzają jej we wszystkim, nawet własny mąż jej przeszkadzał!!!!!!! zmieniła jej zdaniem na lepszy model... Ja na miejscu Andrzeja odebrała bym jej prawa do dzieci... nie zostanie sama z tym swoim kochasiem i niech się pozabijają... Dożywocie bym im dała... Alicja była- jest- i będzie zła matką.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda mi teraz tylko tych maluchów bo mieszkają jeszcze z nią i jej kochasiem!!!!!!

#10 ENGI11

ENGI11

Nowy

• Użytkownicy zarejestrowani
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 17 listopad 2010 - 21:37

WSZYSCY NAS ZNACIE NASZE ZYCIE GDZIE MIESZKAMY CO ROBIMY ZAJMIJCIE SIE LEPIEJ SWOIM ZYCIEM I SWOIMI PROBLEMAMI BO JESLI KIEDYS SPOTKA WAS JAKAS TRAGEDIA NAPEWNO NIE BEDE WAM WSPULCZUL.SKORO JESTESCIE WSZECHWIEDZACY I PRZEWIDYWALNI TO ZGLOSCIE SIE NA POLICJE ALBO NIE PROPONUJE WAM ZATRUDNIC SIE W POLICJI BO JESTESCIE SZYBSI OD NIEJ I OD PROKURATURY A CHOWAC SIE TO WY SIE CHOWACIE BO NIE MACIE ODWAGI PRZYZNAC SIE DO WLASNYCH BLEDOW I GRZECHOW ODWRACAIE UWAGE OD SIEBIE WYPOWJADAJAC SIE NA CZYJS TEMAT WIEC ZANIM ZNOW COS NAPISZECIE ZASTANOWCIE SIE BO ZBESZTAC KOGOS LATWO TRUDNIEJ BEDZIE WAM SIE PRZYZNAC ZE NIE MIELISCIE RACJI.

#11 ~Gość 2010~

~Gość 2010~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 22:13

Znam Andrzeja i myślę, że jest w porządku. Kiedyś mi pomógł. Niestety mamy takie dziwne prawo, że dzieci daje się matce a nie osobie, która jest lepsza.

#12 ~jot-Ka~

~jot-Ka~
  • Goście

Napisano 17 listopad 2010 - 22:29

Wyświetl postUżytkownik ENGI11 dnia 17 listopad 2010 - 21:37 napisał

WSZYSCY NAS ZNACIE NASZE ZYCIE GDZIE MIESZKAMY CO ROBIMY ZAJMIJCIE SIE LEPIEJ SWOIM ZYCIEM I SWOIMI PROBLEMAMI BO JESLI KIEDYS SPOTKA WAS JAKAS TRAGEDIA NAPEWNO NIE BEDE WAM WSPULCZUL.SKORO JESTESCIE WSZECHWIEDZACY I PRZEWIDYWALNI TO ZGLOSCIE SIE NA POLICJE ALBO NIE PROPONUJE WAM ZATRUDNIC SIE W POLICJI BO JESTESCIE SZYBSI OD NIEJ I OD PROKURATURY A CHOWAC SIE TO WY SIE CHOWACIE BO NIE MACIE ODWAGI PRZYZNAC SIE DO WLASNYCH BLEDOW I GRZECHOW ODWRACAIE UWAGE OD SIEBIE WYPOWJADAJAC SIE NA CZYJS TEMAT WIEC ZANIM ZNOW COS NAPISZECIE ZASTANOWCIE SIE BO ZBESZTAC KOGOS LATWO TRUDNIEJ BEDZIE WAM SIE PRZYZNAC ZE NIE MIELISCIE RACJI.

Weź się ogarnij kimkolwiek jesteś. Czyś ty się z koniem na łby zamienił/a, że takie farmazony piszesz. Jesteście siebie warci. Powinniście gnić w pierdlu za to bezbronne dziecko.

#13 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 18 listopad 2010 - 14:42

Wyświetl postUżytkownik Gość 2010 dnia 17 listopad 2010 - 22:13 napisał

Znam Andrzeja i myślę, że jest w porządku. Kiedyś mi pomógł. Niestety mamy takie dziwne prawo, że dzieci daje się matce a nie osobie, która jest lepsza.
Ja Andrzeja znam z widzenia..i to On głownie zajmował sie dziecmi...dopóki gach jego żony nie wypędził go z własnego domu.

#14 ~julia~

~julia~
  • Goście

Napisano 18 listopad 2010 - 18:47

Masz racje Alicji przeszkadzały dzieci bo kto je ma to wie jakie są obowiązki jak by je Andrzej pilnował to Oluś by żył dale on jest wzorowym ojcem to szmacisko sie ku***ło po nocach a Andrzej dzieci pilnował teraz chce go oczernić ale jej sie to nie uda tylko gdzie on miał oczy jak to ku***sko sobie brał stać go było na leprzą

#15 ~koko~

~koko~
  • Goście

Napisano 19 listopad 2010 - 13:59

Wyświetl postUżytkownik ENGI11 dnia 17 listopad 2010 - 21:37 napisał

Znam Alixję bardzo dobrze i mogę powiedzieć,że to była esesmanka a nie MAMA dla swoich dzieci.Wierzę głęboko ,że kara będzie sprawiedliwa.Życze jej aby nigdy nie zapomniała twarzyczki uśmiechniętego Olka.Niech ten obraz ją prześladuje!!!Alka jak mogłas do tego dopuścić!

#16 ~balladyna20~

~balladyna20~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 10:07

No gratuluję!!!! wiedzieli że matka imprezuje i słyszeli jak wyzywa dzieciaki i nic nie zrobili???? Weź Ty lepiej ludzi nie wkurzaj!!! w takich sytuacjach gdy się dzieciom dzieje krzywda trzeba reagowac! a nie po tragedii na forach pisac jaka to matka była "be" .... co zrobiliście wiedząc ze dzieci cierpią co??? kurde nic tylko w pysk Wam dać!!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych