Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

18 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~MUTD~

~MUTD~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2008 - 15:27

PRZEDE WSZYSTKIM TO PSYCHOLOG POWINIEN SIE LECZYC A NIE KANDYDACI DO POLICJI

PSYCHOLOG POLICYJNY TO ON JEST WIEKSZYM deb***EM OD OSOB KTORE KANDYDUJA DO POLICJI
I TO ON SIE POWINIEN LECZYC A NIE NORMALNI LUDZIE

#2 ~*ona*~

~*ona*~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2008 - 17:00

..ja uważam, że te testy to jest wyśmienity pomysł no ale cóż niby one są a i tak coraz więcej jest policjantów co nie potrafią obyć się ze swoją psychiką a co dopiero z bronią..ale odkąd wiadomo takie osoby przyjmowane są po znajomości!

#3 TEDOBE

TEDOBE

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 800 postów

Napisano 07 styczeń 2008 - 17:47

Trzeba zacząć od tego, że do policji wybierają sie ludzie, którzy mają rozum w du...
Moja obecna sygnatura

#4 ~NISZCZYCIEL PSYCHOLI~

~NISZCZYCIEL PSYCHOLI~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2008 - 18:43

DLA MNIE TO POLICYJNY PSYCHOLOG POWINIEN ROZMAWIAC Z POLICJANTAMI CO CHLEJA I SA ZALAMANI A POOZA TYM NIECH PSYCHOLOG ODPOWIE NA LAMACH NTO DLACZEGO WIEKSZOSC POLICJANTOW SWOJE STRESY TOPI W ALKOCHOLU A JAK CZYTAM W NTO CO Zdeb***OWATY PSYCHOLOG MOWI O STRESIE TO MI SIE SMIAC CHCE BO NIEDAWNO U NAS W MIEJSCOWOSCI WYSLALI PATROL POLICJI NA INTERWENCJE I ZEBY BYLO SMIESZNIE SLUZBE PELNIL MEZCZYZNA Z DZIEWCZYNKA I WYOBRAZCIE SOBIE ZE PODCZAS INTERWENCJI W/W PATROLU DZIEWCZYNKA POLICJANTKA UCIEKLA I POLICJANTA SAMEGO ZOSTAWILA
A KAZDY Z NAS MOZE PRZECZYTAC Z 4 KSIEGI ODNOSNIE PSYCHOLOGI CZLOWIEKA I JEGO ZACHOWANIA I BEDZIE ODRZUCAL KANDYDATOW

A PSYCHOL POWINIEN ZE SWOIMI KOLEZKAMI Z TEJ FORMACJI ROZMAWIAC
A WIECIE CZEMU IM BADAN NIE ROBIA ?

BO 95 % MUSIELIBY ZWOLNIC BO TAK WE LBACH MAJA NASRANE PRZEZ SWOICH PODWLADNYCH

OBY MLODZI LUDZIE NIE CHCIELI WSTAPIC DO TEJ FORMACJI BO PO SZKOLCE BEDA MIELI MOZGI WYPRANE

#5 ~Jack~

~Jack~
  • Goście

Napisano 07 styczeń 2008 - 21:33

ZAWÓD NIE DLA KAŻDEGO TZN. - W WIELKIM SKRÓCIE ZAWÓD DLA OSÓB , KTÓRE:
- NIE LUBIĄ RODZINNYCH SWIĄT - PONIEWAŻ SPĘDZĄ JE W PRACY,
- NIE LUBIĄ WOLNYCH WEEKENDÓW- RÓWNIEŻ SPEDZĄ JE W PRACY - USTAWOWO JEDEN CAŁY WEEKEND POWINIEN BYĆ WOLNY W MIESIĄCU,
- NIE ZALEŻY IM NA KASIE - BO KOKOSÓW W POLICJI NIE ZAROBIĄ - NA DODATEK NIE MA MOŻLIWOSCI ABY DOROBIĆ GDZIES NA BOKU,
(OSTATNIO GŁOŚNE PODWYŻKI TO TOTALNA PORAŻKA),
- CIERPIĄ NA BEZSENNOŚĆ W NOCY - SŁUŻBY NOCNE TO NAPRAWDĘ COŚ FASCYNUJACEGO,
- LUBIĄ ROZŁĄKĘ - WIELOMIESIĘCZNE KURSY I SZKOLENIA W CAŁYM KRAJU,
- LUBIĄ BYĆ WYŚMIEWANI, PONIŻANI, OBRAŻANI
- LUBIĄ SMRÓD, SYF, OKROPNE WIDOKI, FATALNY SPRZĘT WSZYSTKO CO NAJTAŃSZE I NAJGORSZE.
JEDNYM SŁOWEM NIECH BOGU DZIĘKUJĄ CI KTÓRYCH PSYCHOLOG ODRZUCIŁ, I NIE WIESZAJĄ NA NIM "PSÓW".
WIERZCIE MI NA SŁOWO, NIE MA CZEGO ŻAŁOWAĆ.

#6 ~~coyot~~

~~coyot~~
  • Goście

Napisano 08 styczeń 2008 - 08:10

Ludzie !!!
przeczytajcie swoje posty raz jeszcze i zastanówcie się co napisaliście !!!!!!!!!!

Wiecie wogóle o czym piszecie ???

Jeden wielki bezsensowny bełkot !!!!!!!!!!!

Śmiać się chce z tej waszej dziecinady !!!!!!!!!!

#7 ~~ona~~

~~ona~~
  • Goście

Napisano 14 styczeń 2008 - 15:45

Niebawem koncze 5 rok studiów. Mąż namawia mnie intensywnie żebym spróbowała. Ze to świetna praca i szybka emerytura i kariera itp.....A ja bardzo się waham, ponieważ moim zdaniem praca w policji nie wygląda jak w amerykańskich serialach typu kryminalne zagatki Nowego Jorku.... Proszę o opinie, które mogą sie okazać pomocne :) dzięki z góry!

#8 ~~ona~~

~~ona~~
  • Goście

Napisano 14 styczeń 2008 - 15:47

zagadki ... :) sorry

#9 ~Jacenty~

~Jacenty~
  • Goście

Napisano 15 styczeń 2008 - 11:06

Wyświetl postUżytkownik TEDOBE dnia 7.01.2008, 17:47 napisał

Trzeba zacząć od tego, że do policji wybierają sie ludzie, którzy mają rozum w du...
Właśnie, tak rozumują ludzie,

Cytat

którzy mają rozum w du...
Komentarz krótki i ... odpowiadający poziomowi komentowanej wypowiedzi.

#10 ~Policjant~

~Policjant~
  • Goście

Napisano 15 styczeń 2008 - 11:55

Uważam, że bardzo dobrze że kryteria są takie jakie są. Niestety praca w Policji ma niewiele wspólnego z tym co oglądamy w większości seriali kryminalnych. Nie każdy się nadaje do tego zawodu podobnie jak do wielu innych. Uważam, że również przed kandydowaniem do sejmu i senatu każdy polityk powinien również przejść testy psychologiczne. Dlaczego? Bo tam tym bardziej ludzie posiadają w ręku narzędzia, które wpływają na życie wielu ludzi. Policjant ma broń, poseł ma kartę do głosowania. Zbierze się o kilku idiotów za dużo i przegłosują ustawy, które narobią dużo szkody.

#11 ~Policjant~

~Policjant~
  • Goście

Napisano 15 styczeń 2008 - 11:57

Wyświetl postUżytkownik Jack dnia 7.01.2008, 21:33 napisał

ZAWÓD NIE DLA KAŻDEGO TZN. - W WIELKIM SKRÓCIE ZAWÓD DLA OSÓB , KTÓRE:
- NIE LUBIĄ RODZINNYCH SWIĄT - PONIEWAŻ SPĘDZĄ JE W PRACY,
- NIE LUBIĄ WOLNYCH WEEKENDÓW- RÓWNIEŻ SPEDZĄ JE W PRACY - USTAWOWO JEDEN CAŁY WEEKEND POWINIEN BYĆ WOLNY W MIESIĄCU,
- NIE ZALEŻY IM NA KASIE - BO KOKOSÓW W POLICJI NIE ZAROBIĄ - NA DODATEK NIE MA MOŻLIWOSCI ABY DOROBIĆ GDZIES NA BOKU,
(OSTATNIO GŁOŚNE PODWYŻKI TO TOTALNA PORAŻKA),
- CIERPIĄ NA BEZSENNOŚĆ W NOCY - SŁUŻBY NOCNE TO NAPRAWDĘ COŚ FASCYNUJACEGO,
- LUBIĄ ROZŁĄKĘ - WIELOMIESIĘCZNE KURSY I SZKOLENIA W CAŁYM KRAJU,
- LUBIĄ BYĆ WYŚMIEWANI, PONIŻANI, OBRAŻANI
- LUBIĄ SMRÓD, SYF, OKROPNE WIDOKI, FATALNY SPRZĘT WSZYSTKO CO NAJTAŃSZE I NAJGORSZE.
JEDNYM SŁOWEM NIECH BOGU DZIĘKUJĄ CI KTÓRYCH PSYCHOLOG ODRZUCIŁ, I NIE WIESZAJĄ NA NIM "PSÓW".
WIERZCIE MI NA SŁOWO, NIE MA CZEGO ŻAŁOWAĆ.

Niestety to wszystko prawda! Jedyne co można zrobić dla Policjantów to lepiej wynagradzać ich pracę a najgorszych po prostu wywalić z pracy!

#12 ~justice~

~justice~
  • Goście

Napisano 18 styczeń 2008 - 09:01

odpuść sobie prace w policji.

#13 ~silver~

~silver~
  • Goście

Napisano 08 styczeń 2009 - 23:07

...no tak,najlepiej to siedzieć w domu i narzekać,,,praca w policji do du... w SW,też, w Zandarmerii tez stres.....to gdzie?w hipermarkecie-???
dla mnie bardziej stresujące jest gadanie,siedzenie w domu.Ilu z was pelnilo slużbe w w.w formacjach???Każda praca wiąże się z niebezpieczeństwem...narażeniem na życie,mobingiem-np.kobieta w ciąży pracujaca w Biedronce...

#14 ~żołnierz~

~żołnierz~
  • Goście

Napisano 15 sierpień 2009 - 00:30

Te całe testy psychologiczne to jest wielkie gówno, wymyślone po to żeby dokopać wszystkim chętnym. Wystarczy popatrzeć kto pracuje w policji, same ciemniaki , czasami mają nawet problemy z czytaniem nie potrafią się wysłowić. Test typu multiselect wyławia najzdolniejszych i to właśnie oni do policji się nie dostają przechodzą za to gamonie, którymi łatwo kierować bez ambicji i aspiracji o to tu właśnie chodzi. Ponadto w samym teście istotnych jest tylko kilka pytań, cała reszta to wielkie gówno, którego celem jest zrobienie wody z mózgu normalnemu człowiekowi. Po za tym ci wszyscy psychologowie ***

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 09 styczeń 2010 - 21:17

Policjanci oczywiście nie można brać wszystkich jedną miarą ale powinni na emeryturę odchodzić jak inni to nie jest żaden argument że narażają życie,za to dostają pensję.Jak któryś pisał że trzeba było się uczyć, a to prawda.Nie mówię że każdy jest obdarzony ładną kaligrafią i ortografią ale ci niby uczeni fenomeni którzy za pieniądze ukończyli z pomocą sąsiadów i znajomych średnie przynajmniej niech nauczyli by się wypisać mandat w którym nie było by błędów.O piśmie nie wspomnę nie da się rozczytać za co człowiek został ukarany-a mówiło się kiedyś że do policji przyjmowano aby tylko umiał walić pałą a teraz to przyjmują takich co nawet i tego nie umieją bo się boją- obrońcy za dychę i oni mówią że narażają życie!!!Co z tego że na papierze wykształcenie wyższe ale inteligencja i wiedza do d--y dowódcy jednostek powinni się wstydzić za swoich podwładnych i zorganizować im jakiś kurs wewnętrzny aby dowiedzieć się z jakimi tłumokami pracują.Nie wystarczy wysłać na ulicę z przekonaniem że wysłało się człowieka z średnim wykształceniem większość to nieuki o jakich trudno gdzie indziej, aż przykro patrzeć. Za łoże się że po zawodowym wykształceniu znalazło by się o wiele bardziej inteligentnych funkcjonariuszy.Piszę na tym forum o tym spostrzeżeniu gdyż widzę że piszą tu sami policjanci z zerową inteligencją.Przepraszam że trochę nie na temat ale może troszeczkę dam im do myślenia jeśli mają czym myśleć.Pozdrawiam.

#16 ~Michał~

~Michał~
  • Goście

Napisano 25 maj 2010 - 18:39

Mam pytanie. Czy jako osoba niezdolna do służby wojskowej w czasie pokoju kat. D mogę zostać policjantem?

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 maj 2010 - 13:57

Wyświetl postUżytkownik ~ona~ dnia 14.01.2008, 16:45:29 napisał

Niebawem koncze 5 rok studiów. Mąż namawia mnie intensywnie żebym spróbowała. Ze to świetna praca i szybka emerytura i kariera itp.....A ja bardzo się waham, ponieważ moim zdaniem praca w policji nie wygląda jak w amerykańskich serialach typu kryminalne zagatki Nowego Jorku.... Proszę o opinie, które mogą sie okazać pomocne :) dzięki z góry!
OOOOO !!!!To widac ze konczysz studia bo napisalas "zagaTki"Piatka z Jezyka polskiego.Wlasnie tacy ludzie jak ty powinni wstepowac do policji.

#18 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 maj 2010 - 14:00

Wyświetl postUżytkownik Policjant dnia 15.01.2008, 12:55:31 napisał

Uważam, że bardzo dobrze że kryteria są takie jakie są. Niestety praca w Policji ma niewiele wspólnego z tym co oglądamy w większości seriali kryminalnych. Nie każdy się nadaje do tego zawodu podobnie jak do wielu innych. Uważam, że również przed kandydowaniem do sejmu i senatu każdy polityk powinien również przejść testy psychologiczne. Dlaczego? Bo tam tym bardziej ludzie posiadają w ręku narzędzia, które wpływają na życie wielu ludzi. Policjant ma broń, poseł ma kartę do głosowania. Zbierze się o kilku idiotów za dużo i przegłosują ustawy, które narobią dużo szkody.
Poslowie i senatorowie powinni tez byc przebadani nie tylko przez psychologa ,ale rowniez przez psychiatre.

#19 ~kris021183~

~kris021183~
  • Goście

Napisano 29 styczeń 2012 - 10:58

Tak czytam te wasze komentarze i myśle że ;
- osoby które naprawde nie radzą sobie ze stresem potrafią tylko obrażać i poniżać dltego uwazacie że praca w policji jest do d... może po prostu jestescie słabi
- utarło sie że Polak ciągle narzeka hm.. to widać po niektórych opisach , ciągłe ,, jojcenie " że mi żle itd
-kazdy człowiek ma jakieś słabosći i każdy ma prawo sie pomylić nawet psycholog policyjny , a wy sie nigdy nie pomyliliscie ... zastanówcie sie
- zeby sie dostać do policji nie wystarczy chciec ale faktycznie trzeba spełniac jakieś wymagania fizyczne i intelektualne , w koncu nie wyobrażam sobie jak jakis gość ktory jest słaby psychicznie dostaje broń i .... nagle strzela do ciebie ....
-a do policji dostają sie osoby czasem ktore nie powinny sie dostawac ale tu tez jest wina człowieka bo każdy z nas ma prawo sie pomylić nawet psycholog
- moja osobista myśl - czasem trzeba dojrzec i zastanowic sie czy chce sie być policjantem
Pozdrawiam serdecznie

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych