Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

7 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~GOLDBERG~

~GOLDBERG~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 12:55

Artykuł godny ostatniego szmatławca. Byle wzbudzić sensację. W tytule jest,"Tak ma być do wiosny", a z samego artykułu nic takiego nie wynika. Jedynie,że jak mrozy zelżą to PKP usunie awarię , co jest oczywiście zrozumiałe.Więc może to i być nawet jutro, bo ma być już dużo mniejszy mróz. A wy już szukacie taniej sensacji.

#2 Jacenty

Jacenty

Nemo

• Supermoderatorzy społeczni
  • PipPipPipPip
  • 2321 postów

Napisano 13 luty 2012 - 16:31

A jednak to czytasz, to jakim epitetem określasz siebie jako jego czytelnika?

A temacie -
Siła Wyższa. Człowiek wiele może, ale z Siłą Natury najczęściej przegrywa.

Użytkownik Jacenty edytował ten post 13 luty 2012 - 16:38

#3 ~konserwator~

~konserwator~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 16:44

W głowach się ludziom poprzewracało myślą,że to komuna.Do sąsiada albo sklepu nie łaska a nie zawracać głowy.Przyjdzie odwilż zobaczymy czy poszły rury czy tylko zamarzła.Mało,że uprzywilejowani to jeszcze wielka chryja.Proponuję na wiosnę poszukać nowego lokum bo ja też czekam na kąt.

#4 ~i znowu~

~i znowu~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 21:00

Tradycyjnie.. .artykulik pseudoredaktorka specjalisty od "sensacji"

#5 ~ase~

~ase~
  • Goście

Napisano 13 luty 2012 - 22:02

zapraszamy do Ligoty Czamborowej, tu też ludzie muszą przetrwać bez wody do wiosny!

#6 ~obserwator I~

~obserwator I~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 05:16

Wielkie halo,rozgłos myślicie,że takim sposobem załatwicie sprawę.Odpowiem jesteście w błędzie.Setki ludzie ma podobne problemy i jakoś sobie radzą a Wam wydaje się,że jesteście inni.Pretensje to do tych co kładli sieć i instalacje w zależności gdzie zamarzła.Najprościej powiedzieć winny Gierek a może Putin bo to przecież z Rosji nadszedł ten niż.Typowo komunistyczne wołanie,zrobić natychmiast,dać bo się należy.Jakoś wielu może zrozumieć wyższość sił natury a a Szanowni Państwo nie.Ludzie przez lata nie mieli łazienek i myli się w misce wody a raz w tygodniu się kąpało,jakoś żyli.A tu 2 dni bez wody alarm na cała Polskę.Wstyd!!!

#7 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 08:38

WIELKIE CHALO NIE WIESZ CO PISZESZ JA TEZ KILKA DNI NIE MAM WODY . Piec nie grzeje jak nalerzy dzieci w domu a wodociągi mają to w d......

#8 ~palacz co~

~palacz co~
  • Goście

Napisano 14 luty 2012 - 10:02

Wyświetl postUżytkownik ja dnia 14 luty 2012 - 08:38 napisał

WIELKIE CHALO NIE WIESZ CO PISZESZ JA TEZ KILKA DNI NIE MAM WODY . Piec nie grzeje jak nalerzy dzieci w domu a wodociągi mają to w d......
Co ma z brakiem wody wspólnego piec?Wody do pieca dopuszczam przed sezonem a w trakcie raz na miesiąc chyba,że woda ci się w nim zagotowała.Dzieci wyślij do szkoły a nie w domu lepiej powiedz bara bara Ci brakuje.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych