Co stało się w hufcu OHP Namysłów?
#1 ~anonymus92~
Napisano 18 styczeń 2012 - 15:34
Mam pytanie. Czy ktoś z osób odpowiadającychna ofertę pracy w Namysłowskim OHP został zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko doradcy zawodowego w namysłowskim OHP. Termin składania dokumentow aplikacyjnych upływał 8 stycznia 2012 r. Kiedy dzwoniłem/am do Opola do OHP nie potrafili mi odpowiedziec na pytanie kiedy będzie rozmowa. Jak już wiadomo zatrudniona została tam osoba i z tego co wiem nie ma żadnych kwalifikacji. Ciekawe czy też jest PSL-owskim pociotkiem? Czy tak odbywa się rekrutacja w państwowych firmach i na dodatek na stanowiska finansowane z UE. Jak wiadomo od dawna to stanowiska w namysłowskim OHP rozdaje pan Mormul. Bardzo nieładnie były panie Wicekuratorze Oświaty.
Jeżeli taka rozmowa się odbyła i braliście w niej udział to napiszcie kiedy i kto ją prowadził. Nie pozwólmy aby robili z nas GŁUPKÓW!
Z góry dziękuję
#2 ~Gość~
Napisano 18 styczeń 2012 - 15:52
Użytkownik anonymus92 dnia 18 styczeń 2012 - 15:34 napisał
Mam pytanie. Czy ktoś z osób odpowiadającychna ofertę pracy w Namysłowskim OHP został zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko doradcy zawodowego w namysłowskim OHP. Termin składania dokumentow aplikacyjnych upływał 8 stycznia 2012 r. Kiedy dzwoniłem/am do Opola do OHP nie potrafili mi odpowiedziec na pytanie kiedy będzie rozmowa. Jak już wiadomo zatrudniona została tam osoba i z tego co wiem nie ma żadnych kwalifikacji. Ciekawe czy też jest PSL-owskim pociotkiem? Czy tak odbywa się rekrutacja w państwowych firmach i na dodatek na stanowiska finansowane z UE. Jak wiadomo od dawna to stanowiska w namysłowskim OHP rozdaje pan Mormul. Bardzo nieładnie były panie Wicekuratorze Oświaty.
Jeżeli taka rozmowa się odbyła i braliście w niej udział to napiszcie kiedy i kto ją prowadził. Nie pozwólmy aby robili z nas GŁUPKÓW!
Z góry dziękuję
Jeśli tak było jak piszesz to można tylko dodać nihil novi.
#3 ~Gość~
Napisano 18 styczeń 2012 - 20:41
#4 ~Gość~
Napisano 18 styczeń 2012 - 21:20
Użytkownik Gość dnia 18 styczeń 2012 - 20:41 napisał
Gwoli prawdy to Opole nie ma NIC !!! do tego.
Władza w tym zakresie jest na NASZYM terenie.
Zawsze w takim przypadku trzeba dochodzić metodą ciecia z Alternatywy 4.
Pod kim delikwent jest podwieszony.
Na pocieszenie - tak jest wszędzie.
#5 ~ciekawski~
#6 ~belfegor~
Napisano 21 styczeń 2012 - 08:33
Z góry dziękuję
Widać że młoda osoba to pisała. Dlaczego widać?
Bo jeszcze się dziwi.
Niestety (!) zdziwisz się nie raz. Tak to jest poukładane w życiu dorosłych że prawie nic normalnie nie można osiągnąć.
PLECY, PLECY ...... aż do "bulu"
#7 ~belfegor~
Napisano 21 styczeń 2012 - 09:00
Z góry dziękuję
I Żeby było jasne.
Taką postawę młodych ludzi POPIERAM.
Napisano 23 styczeń 2012 - 22:17
Z góry dziękuję
To ciekawe z kim rozmawiałeś?? Tak ostatecznie to chyba jest tam jakiś dyrektor, który mógłby Ci wszystko wyjaśnić. Ludzie, nie potraficie prowadzić rozmowy, a później dziwicie się, ze nie otrzymujecie informacji.
Użytkownik pitbrat edytował ten post 23 styczeń 2012 - 22:21
Napisano 24 styczeń 2012 - 19:28
Z góry dziękuję
To co po podstawówce pracownika zatrudnili??? Okazuje się, ze znam tą panią i wiem kim jest z wykształcenia i jakie ma doświadczenie.Więc chyba mocno zagalopowałeś sie w swoim kłamstwie. Nieprawdą jest, że nie ma kwalifikacji. A dwa z ciekawości zadzwoniłam sobie do OHP i udzielono mi szczegółowej informacji. Także drogi anonimusie nie siej paniki.
Użytkownik pitbrat edytował ten post 24 styczeń 2012 - 20:07
#10 ~TOM~
Napisano 31 styczeń 2012 - 11:54
Mam pytanie. Czy ktoś z osób odpowiadającychna ofertę pracy w Namysłowskim OHP został zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko doradcy zawodowego w namysłowskim OHP. Termin składania dokumentow aplikacyjnych upływał 8 stycznia 2012 r. Kiedy dzwoniłem/am do Opola do OHP nie potrafili mi odpowiedziec na pytanie kiedy będzie rozmowa. J
anonymus92 co ty tak niedwuznacznie piszesz - dzwoniłem/am?? Jesli sytuacja miał miejsce to czemu tak boisz sie ujawnic swoja płec. Czyzby kolejny NIEPRAWDZIWY NEWS
Napisano 01 luty 2012 - 20:03
Użytkownik siemiesz edytował ten post 01 luty 2012 - 20:22
#12 ~banan~
Napisano 01 luty 2012 - 20:59
#13 ~pupsztal~
Napisano 01 luty 2012 - 23:10
Użytkownik siemiesz dnia 01 luty 2012 - 20:03 napisał
a konkretnie to o co chodzi, bo narazie to niewiadomo.
Napisano 02 luty 2012 - 02:24
Takim postem inicjalnym otworzyłem wczoraj ok. 20.00 nowy temat na "Forum NTO". Przyglądałem się przez ok. pół godziny, co będzie działo się na forum, zainteresowanie było, bo post inicjujący - jak nie 3 - to 4 Gości przeglądało. Zastanawiałem się, dlaczego licznik odwiedzin stał jednak w miejscu - dlaczego ciągle wyświetlało się "0", a post był czytany?
Przed 21.00 zagadka się wyjaśniła - moderator dokonał zmian z tematem "Co się stało w hufcu OHP Namysłów? - sprawa zamieciona pod dywan".
Z postu inicjalnego wynikało, że chodzi przecież o aferę(y) w OHP Namysłów w 2011 r.
. Przemilczane przez media, w ogóle nieopisane. Namysłowski świat nieprzedstawiony, wstydliwie i szybko schowany pod dywan. Śmieci, które nie zostały posprzątane, a które dalej czuć nie tylko pod stopami zielonego kobierca. Tymczasem Moderator X swoją decyzją zmienił całą wymowę i ideę inicjalnego postu. Mój post przesunął do tematu "Dziwna rekrutacja do Młodzieżowego Centrum Kariery w Namysłowie-Biuro należące do OHP", który komentuje wątek styczniowych "nieprawidłowości" związanych już z 2012 rokiem - jakoby grzechu nowej ekipy.
Przy okazji zmieniono tytuł starego tematu na "Co się stało w hufcu OHP Namysłów? - sprawa zamieciona pod dywan.
Czuję się, Panowie Moderatorzy, okradziony ze swojego tytułu oraz zuchwale zmanipulowany.
To już tworzy się niezła seria cenzurowanych postów związanych z osobą udzielającą się publicystycznie "na Forum NTO" - byłym komendantem hufca OHP w Namysłowie, panem doktorem Bartłomiejem Stawiarskim. - Wczoraj dwukrotnie zamykano, a potem wycinano post tematyczny: "Parasol ochronny na <<Forum NTO>> dla Stawiarskiego".
. Dlaczego tak konsekwentnie i lojalnie bronicie Stawiarskiego
Jeśli wiążą WAS lojalnościowe zobowiązania wobec WASZEGO współpracownika, to przecież gdzieś są granice tych zobowiązań! Czy nie zostały one wyznaczone z wielką szkodą dla NTO i publicystycznego obiektywizmu?
Użytkownik siemiesz edytował ten post 02 luty 2012 - 02:52
#15 ~Gość~
#17 ~łowca szczurów~
Napisano 02 luty 2012 - 08:00
Użytkownik Gość dnia 02 luty 2012 - 07:22 napisał
Komendante ~Gość~, zawsze kiedy pali ci się grunt pod nogami, kiedy nie masz argumentów - stosujesz najpodlejszy chwyt w sztuce sporu - uderzenie w osobę. Bartek - jesteś zwyczajną ... Flanelką
#18 ~smartphone~
Napisano 02 luty 2012 - 10:52
Bożesz, jakiej znowu NOWEJ EKIPY???
#19 ~łowca szczurów~
Napisano 02 luty 2012 - 11:47
"Ale jaja! W zyciu bym nie przypuszczal ze Stawiarski wygryzie starom wyge Kaminska. A Jablonski pewnie mu w tym pomugl.Zreszta to som przyjaciele z polityki bo General jako redaktor zawsze publikowal w gazecie powiatowej wypociny Stawiarka. I dobrze pamietam te nocki w internacie kiedy Jablonski zapraszal Stawiarka i w pokoju wychowawcow non stop dyskutowali o komnendantce i polityce. W ogole Jablonski to tylko na nocki chodzil i sie kazal nazywac Generalem. Udawalismy ze go lubimy bo jak widzial ze go sluchamy to na duzo nam pozwalal i moglismy spac w pokojach dziewczyn. To dzieki Generalowi nie jestem juz prawiczkiem. Teraz rozumiem dlaczego nie ma tam juz najlepszyh wyhowawcuf jakich poznalem. Pana Rysia, pana Adama i pana Tomka. Pan Rysiu tuptus to emeryt ale pan Adam i Tomek mogli z nami zostac. Pewnie nie chcieli pracowac z tom bandom. Albo tak jak mi muwila moja kurator ze pewnie wylecieli bo stawili sie przeciw niesprawiedliwosci itorturom komendantki i pani Edyty. Ale nigdy ich nie zapomnimy bo to tylko pan Adam i pan Tomek zawsze mieli dla nas czas, grali z nami w gale, robili fajne zajencia, pomagali rozwionzywac nasze problemy i nas bronili jak bylismy ponirzani przez komendantke i pania Edyte. Oni byli na luzie ale trzymali rispekt i czulismy sie bezpiecznie. Teraz tam bedzie do dupy w hufcu bo banda prezesuf zondzi. Stawiarski to doradca Starosty, udaje ze jest mondry i pikny, General to dyrektor domu kultury w Wilkowie, ktury przychodzi tylko sie w hufcu przespac. Sekretarka Jablonska to ponoc siostra Generala i tylko gupio sie smieje. Jedna z wychowawczyn to tez jakas pani od polityki. Normalnie kloca mozna walnonc. Jedynie nowa pani Malgosia to nasza prawdziwa wychowawczyni. Ale i tak bez pana Adama i pana Tomka to juz nie bedzie ten sam hufiec. Ja juz jestem absolwent i wspulczuje kolegom co ta jeszcze som w internacie. Pan Adam i pan Tomek RULEZ! DZIENKUJEMY WAM!"
No to podyskutujmy o tym, co widziało oko i serce "chłopca(?)"
#20 ~rulez~
Napisano 02 luty 2012 - 12:29
Użytkownik łowca szczurów dnia 02 luty 2012 - 11:47 napisał
"Ale jaja! W zyciu bym nie przypuszczal ze Stawiarski wygryzie starom wyge Kaminska. A Jablonski pewnie mu w tym pomugl.Zreszta to som przyjaciele z polityki bo General jako redaktor zawsze publikowal w gazecie powiatowej wypociny Stawiarka. I dobrze pamietam te nocki w internacie kiedy Jablonski zapraszal Stawiarka i w pokoju wychowawcow non stop dyskutowali o komnendantce i polityce. W ogole Jablonski to tylko na nocki chodzil i sie kazal nazywac Generalem. Udawalismy ze go lubimy bo jak widzial ze go sluchamy to na duzo nam pozwalal i moglismy spac w pokojach dziewczyn. To dzieki Generalowi nie jestem juz prawiczkiem. Teraz rozumiem dlaczego nie ma tam juz najlepszyh wyhowawcuf jakich poznalem. Pana Rysia, pana Adama i pana Tomka. Pan Rysiu tuptus to emeryt ale pan Adam i Tomek mogli z nami zostac. Pewnie nie chcieli pracowac z tom bandom. Albo tak jak mi muwila moja kurator ze pewnie wylecieli bo stawili sie przeciw niesprawiedliwosci itorturom komendantki i pani Edyty. Ale nigdy ich nie zapomnimy bo to tylko pan Adam i pan Tomek zawsze mieli dla nas czas, grali z nami w gale, robili fajne zajencia, pomagali rozwionzywac nasze problemy i nas bronili jak bylismy ponirzani przez komendantke i pania Edyte. Oni byli na luzie ale trzymali rispekt i czulismy sie bezpiecznie. Teraz tam bedzie do dupy w hufcu bo banda prezesuf zondzi. Stawiarski to doradca Starosty, udaje ze jest mondry i pikny, General to dyrektor domu kultury w Wilkowie, ktury przychodzi tylko sie w hufcu przespac. Sekretarka Jablonska to ponoc siostra Generala i tylko gupio sie smieje. Jedna z wychowawczyn to tez jakas pani od polityki. Normalnie kloca mozna walnonc. Jedynie nowa pani Malgosia to nasza prawdziwa wychowawczyni. Ale i tak bez pana Adama i pana Tomka to juz nie bedzie ten sam hufiec. Ja juz jestem absolwent i wspulczuje kolegom co ta jeszcze som w internacie. Pan Adam i pan Tomek RULEZ! DZIENKUJEMY WAM!"
No to podyskutujmy o tym, co widziało oko i serce "chłopca(?)"
Buahahhha, marna prowokacja.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
użytkowników, gości, anonimowych

Zgłoś do usunięcia