Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
63 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~izydor~

~izydor~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 20:35

beznadzieja!

#2 ~kasiaO~

~kasiaO~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 20:51

Nareszcie !

#3 ~ja...~

~ja...~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:29

nie rozumiem tych glupich organizatorow!!!wszyscy chca narzekac na ceny paliw ale nikt nie jezdzi oszczednie!! troche noge z gazu i bak juz na dluzej wystarczy!!albo rowerek i juz...a nawet lepiej na srodowiska bedzie.

#4 ~Mrozu~

~Mrozu~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:42

jestem za również przyjadę pod Orlen zachęcam wszystkich kierowców do przeprowadzenia takiej akcji im więcej tym lepiej

#5 Keson

Keson

---

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPip
  • 575 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:43

Wyświetl postUżytkownik zNiemodlina3 dnia 27 styczeń 2012 - 21:20 napisał

Zaraz znajdą się odmóżdżone sPOniewierane lemingi,które będą krytykować ten pomysł.

ciach...

Oooo!!! Brakowało mi tu Twojego wpisu.

Czy w Niemodlinie wszyscy tak strasznie narzekają na swój los czy tylko Ty jeden wiedziesz w tym prym.
www.linia306.pl Forum miłośników kolei.

autokacik.pl Najlepsze forum motoryzacyjne.

#6 ~mrozu~

~mrozu~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:44

trzeba blokowac drogi muszą się nauczyć kto tu rządzi

#7 ~jo~

~jo~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:49

niech zablokują na euro wtedy może złodziejski Rzad sie posłucha

#8 Driver

Driver

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 253 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:57

Wyświetl postUżytkownik Keson dnia 27 styczeń 2012 - 21:43 napisał

Czy w Niemodlinie wszyscy tak strasznie narzekają na swój los czy tylko Ty jeden wiedziesz w tym prym.

Głupszego i kretyńskiego pomysłu,nie powstydził by się największy kretyn w naszym województwie.Protestując przeciwko drogim cenom paliwa,protestujący wyjadą na autostradę,aby zużyć (wypalić,wyjeździć) drogie paliwo? Utrudnić życie innym użytkownikom,którzy są bogu ducha winni?Narazić ich na straty czasu i większe zużycie drogiego paliwa? Nie lepiej zastrzelić jakąś przedszkolankę,albo kucharkę?Pomysł taki sam deb***ny,ale paliwo zostanie w zbiorniku.Przedmówcy jak widzę zaszkodziło notoryczne słuchanie radia z Torunia.Keson,daj spokój,beznadziejny przypadek.

Użytkownik Driver edytował ten post 27 styczeń 2012 - 22:04

#9 zNiemodlina3

zNiemodlina3

Swojak

• PipPipPipPip
  • 105 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:59

Wyświetl postUżytkownik Keson dnia 27 styczeń 2012 - 21:43 napisał

Gdy zadajesz pytanie pamiętaj o znaku zapytania, wygląda on tak ?

#10 ~ja...~

~ja...~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 21:59

nie rozumiem was,mozecie narzekac,"protestowac" ale co wam to da!!?? ci w rzadzie i tak zrobia po swojemu a na was i tak sie ani nie obejrza!! no oprocz policji oczywiscie....poleca mandaciki...

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 22:08

O głubszym pomyśle to jeszcze nie slyszalem.I co ta blokada ma dać?komu ona życie utrudni?Utrudni normalnym ludzią.Zamiast blokować samemu sobie drogi lepiej odstawcie samochody do stodoły na miesiąc czasu.nikt nie tankuje przez 30 dni.To będzie dopiero uderzenie.
Jutro będziecie tracić drogą benzynę bez efektu

#12 zNiemodlina3

zNiemodlina3

Swojak

• PipPipPipPip
  • 105 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 22:35

Wyświetl postUżytkownik Driver dnia 27 styczeń 2012 - 22:07 napisał

Twój wpis "Zaraz znajdą się odmóżdżone sPOniewierane lemingi,które będą krytykować ten pomysł." To że mam odmienne zdanie na temat formy protestu,nie oznacza braku mózgu.Protest ? Tak,jak już,to pod urzędem wojewódzkim.

a co Ty taki zmartwiony, był czas przywyknąć przecie :)

A jakim to prawem, tacy jak Ty sugerują organizatorom protestu zmianę formy lub miejsce protestu???
Wybierasz się jutro w trasę po A4,że tak marudzisz ?? Czy gdyby rządził PiS a ceny wszystkiego co można kupić każdego dnia pobijałyby rekordy, również byłbyś taki wyrozumiały i zachęcałbyś do łagodniejszych protestów ? Łagodniejszych to znaczy mniej uciążliwych.
A może robiłbyś tak jak Hannka Gronkiewicz-Walz z PO, gdy za rządów J.Kaczyńskiego protestowały pielęgniarki, wydała polecenia aby strażnicy miejscy roznosili im herbatę i kanapki.

OK, gdy ktoś poczuł się urażony tym zdaniem w moim pierwszym wpisie, to Moderator mógł usunąć tylko to zdanie, a nie od razu usuwać cały wpis!!!!

#13 Jacenty

Jacenty

Nemo

• Supermoderatorzy społeczni
  • PipPipPipPip
  • 2321 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 22:45

'Moderatorzy społeczni' nie mają możliwości edytowania wpisów, mogę je czynić tylko "niewidocznymi", edytować może tylko Moderator /np. tomekw/. Te twoje będą przez niego sprawdzone i ewentualnie po edycji upublicznione.
Póki co to spamujesz. Wiesz co za to grozi.

Użytkownik Jacenty edytował ten post 27 styczeń 2012 - 22:46

#14 ~Kętaki~

~Kętaki~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 23:02

Protest kierowców również w Kędzierzynie-Koźlu w dniu 28,01.2012 godz. 12 parking kauflandu przejazd ulicą Kozielską w stronę os. piasty, następnie wjazd na obwodnicę i poruszamy się 30 km/h następnie dojeżdżamy do shella i tankujemy po litrze płacąc drobnymi. Udostępnij ten link tak aby jak najwięcej ludzi go przeczytało !!! weź los w swoje ręce i pomóż nam zawalczyć tak wysokie ceny paliw !!! Kopiuj i udostępnij dalej !!!

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 23:04

Wyświetl postUżytkownik zNiemodlina3 dnia 27 styczeń 2012 - 22:35 napisał

a co Ty taki zmartwiony, był czas przywyknąć przecie :)

A jakim to prawem, tacy jak Ty sugerują organizatorom protestu zmianę formy lub miejsce protestu???
Wybierasz się jutro w trasę po A4,że tak marudzisz ?? Czy gdyby rządził PiS a ceny wszystkiego co można kupić każdego dnia pobijałyby rekordy, również byłbyś taki wyrozumiały i zachęcałbyś do łagodniejszych protestów ? Łagodniejszych to znaczy mniej uciążliwych.
A może robiłbyś tak jak Hannka Gronkiewicz-Walz z PO, gdy za rządów J.Kaczyńskiego protestowały pielęgniarki, wydała polecenia aby strażnicy miejscy roznosili im herbatę i kanapki.

OK, gdy ktoś poczuł się urażony tym zdaniem w moim pierwszym wpisie, to Moderator mógł usunąć tylko to zdanie, a nie od razu usuwać cały wpis!!!!
nawet tu zaczynasz o polityce, wez lepiej cos na uspokojenie.

#16 Driver

Driver

Swojak

• PipPipPipPip
  • 253 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 23:13

Wyświetl postUżytkownik Kętaki dnia 27 styczeń 2012 - 23:02 napisał

Protest kierowców również w Kędzierzynie-Koźlu w dniu 28,01.2012 godz. 12 parking kauflandu przejazd ulicą Kozielską w stronę os. piasty, następnie wjazd na obwodnicę i poruszamy się 30 km/h następnie dojeżdżamy do shella i tankujemy po litrze płacąc drobnymi. Udostępnij ten link tak aby jak najwięcej ludzi go przeczytało !!! weź los w swoje ręce i pomóż nam zawalczyć tak wysokie ceny paliw !!! Kopiuj i udostępnij dalej !!!

Więcej zyskacie najeżdżając Iran.To jedna z przyczyn wysokich światowych cen paliw.

#17 ~mmuthori 1903~

~mmuthori 1903~
  • Goście

Napisano 27 styczeń 2012 - 23:31

Spoko spoko ten protest to tylko ostrzeżenie bo wiadomo, że teraz rząd ma nas głęboko w d.... Ciekawie się zacznie i ciekawe co zrobią jak będziemy blokować drogi w czasie euro 2012 wtedy dopiero zrobi się ciekawie bo albo się rząd ugnie i obniży złodziejskie opłaty w paliwie albo nas usunie siłą ale gdyby użyli siły to wtedy to już tylko krok od rewolucji będzie. A może wybudują sieć nowoczesnych lotnisk i będą latać tak jak wybudowali sieć autostrad na euro 2012, haha

#18 zNiemodlina3

zNiemodlina3

Swojak

• PipPipPipPip
  • 105 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 23:57

Wyświetl postUżytkownik Jacenty dnia 27 styczeń 2012 - 22:45 napisał

'Moderatorzy społeczni' nie mają możliwości edytowania wpisów, mogę je czynić tylko "niewidocznymi", edytować może tylko Moderator /np. tomekw/. Te twoje będą przez niego sprawdzone i ewentualnie po edycji upublicznione.
Póki co to spamujesz. Wiesz co za to grozi.

Ja spamuje??? :) pokaż mi to palcem, bo nie wierze własnym oczom, Ty wiesz co to jest spam ?????????

#19 zNiemodlina3

zNiemodlina3

Swojak

• PipPipPipPip
  • 105 postów

Napisano 27 styczeń 2012 - 23:58

Wyświetl postUżytkownik Driver dnia 27 styczeń 2012 - 23:13 napisał

Więcej zyskacie najeżdżając Iran.To jedna z przyczyn wysokich światowych cen paliw.

Widzę,że dobry humor nadal Cię nie opuszcza :) tylko napisz kiedy mamy się śmiać :)

#20 M&M

M&M

Swojak

• Moderatorzy społeczni
  • PipPipPipPip
  • 409 postów

Napisano 28 styczeń 2012 - 00:05

Owszem, drogi zNiemodlina3 - wiem, co to jest spam i stwierdzam jednoznacznie, że swoimi wypowiedziami zatruwasz to forum. Bez względu na to, czy się z nimi zgadzam, czy nie (bywa i tak, i tak), wnosisz więcej złego, niż dobrego. Masz problem z odróżnieniem "wyrażania opinii" od "jątrzenia". Stwierdzam to jako moderator i - czy Ci się to podoba, czy nie - musisz to brać pod uwagę, prezentując nam swoje kolejne produkcje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych