![]() ![]() |
| ~NIssan~ |
16.06.2008, 18:28:21
Wpis
|
|
Goście |
Wspanały pomysł, nareszcie chamstwo z Opola nie bedzie jeździło do kurortu na południu - Pokrzywna, Jarnołtówek, Moszczanka- i będzie troche spokoju,
|
|
|
|
16.06.2008, 18:56:41
Wpis
|
|
prof. ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 160 Dołączył: 8.06.2008 Skąd: Рибери Тозо Nr użytkownika: 736 |
ale wymyśliłeś
I TAK PRZYJEDZIEMY, NIE BóJ żABY |
|
|
|
| ~kamiilla~ |
16.06.2008, 19:23:24
Wpis
|
|
Goście |
Szkoda tylko, że nie pomyśleli o roku akademickim u studentów. Przecież tylu jeździ z Prudnika, ciekawe co teraz wukombinują
|
|
|
|
16.06.2008, 19:26:26
Wpis
|
|
prof. ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 160 Dołączył: 8.06.2008 Skąd: Рибери Тозо Nr użytkownika: 736 |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
16.06.2008, 19:29:16
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Miś~ |
16.06.2008, 20:06:19
Wpis
|
|
Goście |
Bardzo mądrze ktoś to wymyślił...cały ruch ze strony Prudnika puścić przez Żywocice i Pientnie...wyjechać na drogę Opole-Racibórz będzie niezwykle trudno, chyba, że coś wymyślą na skrzyżowaniu w Krapkowicach...do tego ten remont w Dobrej...bardzo mądrze...bardzo...witki opadają...
|
|
|
|
| ~Gość~ |
16.06.2008, 20:26:21
Wpis
|
|
Goście |
co za kretyn wymyslil remont 2 drog w prawie tym samym kierunku? szkoda słow. ja wiem ze remonty sa potrzebne ale trzeba to jakos z glowa zaplanowac a tutaj tego zabraklo...
|
|
|
|
16.06.2008, 20:36:29
Wpis
|
|
nie dygać, będą nowe tory kolejowe z opola do prudnika przez moszną, nie dygać, powtarzam
|
|
|
|
| ~rzecznik~ |
17.06.2008, 07:07:25
Wpis
|
|
Goście |
Ten "kretyn", to minister infrastruktury, który przekazał Opolszczyźnie ekstra-pieniądze ze swojej rezerwy budżetowej na remont mostu w Dobrej. Pieniądze trzeba było wykorzystać w tym roku, bo inaczej przepadną. Zresztą, bez tego remontu most mógłby się niedługo zawalić i przejazdu tak czy siak by nie było. A poważniej - tak poważny remont drogi (Dzików - Smolarnia) wymagą, niestety wielu miesięcy przygotowań (pozwolenia, przetargi itd) i kiedy go wpisywano w plan przebudów na ten rok, tematu "most w Dobrej" jeszcze nie było. Objazd jest uciązliwy, ale wytyczono go jedyną możliwą trasą i ma obowiązywać przez około dwa miesiące. Przez resztę czasu (do końca września) przebudowa drogi 414 będzie się odbywała "pod ruchem". Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia. W zamian droga z Opola na Prudnik będzie jesienią naprawdę na europejskim poziomie.
Michał Wandrasz, rzecznik Zarządu Dróg Wojewódzkich w Opolu quote name='Gość' date='16.06.2008, 20:26' post='44865'] co za kretyn wymyslil remont 2 drog w prawie tym samym kierunku? szkoda słow. ja wiem ze remonty sa potrzebne ale trzeba to jakos z glowa zaplanowac a tutaj tego zabraklo... [/quote] |
|
|
|
| ~EL CHUPACABRA~ |
17.06.2008, 07:56:02
Wpis
|
|
Goście |
Witam,
a czy nasze szanowne władze nie mogą pomyśleć o rozwiązaniu typu "ruch wahadłowy" .... Dla mnie jako mieszkańca Smolarni pracującego w Opolu dojazd do pracy prawie przez Krapkowice jest czasowo przegięty + dodatkowo nieekonomiczny przy dzisiejszej cenie ON .... Życzę wszystkim urzędnikom za to odpowiedzialnym remontów dróg w okolicach ich miejsc zamieszkania bez możliwości szybkiego objazdu oraz ruchu wahadłowego... Widzę że remonty dróg mamy na poziomie budowy nowych stadionów na EURO 2012 |
|
|
|
| ~rzecznik~ |
17.06.2008, 08:09:04
Wpis
|
|
Goście |
Witam, a czy nasze szanowne władze nie mogą pomyśleć o rozwiązaniu typu "ruch wahadłowy" .... Dla mnie jako mieszkańca Smolarni pracującego w Opolu dojazd do pracy prawie przez Krapkowice jest czasowo przegięty + dodatkowo nieekonomiczny przy dzisiejszej cenie ON .... Życzę wszystkim urzędnikom za to odpowiedzialnym remontów dróg w okolicach ich miejsc zamieszkania bez możliwości szybkiego objazdu oraz ruchu wahadłowego... Widzę że remonty dróg mamy na poziomie budowy nowych stadionów na EURO 2012 "Szanowne władze" mogą pomyśleć. I pomyślały. Tyle tylko, że ruch wahadłowy można wprowadzać maksymalnie na długości 500 metrów, a w wyjątkowych przypadkach 1000 m. Przy tak długim przebudowywanym odcinku tych "wahadeł" musiałoby być tyle, że oczekiwanie na swoją kolej trwałoby w sumie tyle czasu, ile zajmuje podróż objazdem. Naprawdę, drogowcy nie robią nikomu tego remontu na złość i inaczej tych prac zorganizować się nie dało. Michał Wandrasz, rzecznik ZDW w Opolu |
|
|
|
| ~Poludnie~ |
17.06.2008, 08:12:33
Wpis
|
|
Goście |
Dla swojaka.Przyznales sie do chamstwa a ono wszedzie sie wcisnie!
|
|
|
|
| ~Poludniowiec~ |
17.06.2008, 13:33:57
Wpis
|
|
Goście |
Ten "kretyn" to w Opolu siedzi Temat mostu w Dobrej byl i nie opowiadaj bzdur!Bzdura na bzdurzePewnie rzecznik jest od tego aby gadal te bzduryAle bedzie miala wladza spokoj.Odciela sie od mieszkancow.Pewnie niedlugo sama sie oderwie W kosmos chyba.
|
|
|
|
| ~nel~ |
17.06.2008, 13:44:34
Wpis
|
|
Goście |
Ten "kretyn" to w Opolu siedzi Temat mostu w Dobrej byl i nie opowiadaj bzdur!Bzdura na bzdurzePewnie rzecznik jest od tego aby gadal te bzduryAle bedzie miala wladza spokoj.Odciela sie od mieszkancow.Pewnie niedlugo sama sie oderwie W kosmos chyba. Taki bajzel może istnieć tylko w naszym kraju. Remonty dróg z całą pewnością są potrzebne i tego nikt mądry nie zakwestionuje, tylko szkoda,że tak mało znane jest u nas słowo ORGANIZACJA i liczenie się z ludźmi. Nikt mi nie powie, że zamknięcie w jednakowym czasie dwóch podstawowych dróg w jednym kierunku jest czymś normalnym. To jest HAMSTWO!! |
|
|
|
| ~Gość~ |
17.06.2008, 14:54:47
Wpis
|
|
Goście |
W tamtym roku w podlaskim remontowano droge na odcinku kolo 15km i jakos nie bylo problewmu z ruchem wahadlowym, byla po prostu droga remontowana odcinkami.
i prosze mi tu nie pisac o drodze na europejskim poziomie tylko prosze mi napisac jak przez 2 miesiace mam dojezdzac do pracy? |
|
|
|
| ~EL CHUPACABRA~ |
17.06.2008, 15:35:09
Wpis
|
|
Goście |
W tamtym roku w podlaskim remontowano droge na odcinku kolo 15km i jakos nie bylo problewmu z ruchem wahadlowym, byla po prostu droga remontowana odcinkami. i prosze mi tu nie pisac o drodze na europejskim poziomie tylko prosze mi napisac jak przez 2 miesiace mam dojezdzac do pracy? Tak nawiasem mówiąc... Podają 2 miesiące - czy ktoś w to wierzy ????? Jestem prawie pewien że do zimy będę się tłukł po wszystkich możliwych wioskach po drodze gdzie będą się tak jak i ja tłukli inni kierowcy na wąskich drogach... A czy nasze kochane władze są w stanie oddać mi pieniądze za nadrobione kilometry do pracy ???? To nie są 2 czy 3 kilometry !!!!!!!!!!!!! Pomyślał ktoś o tym .... ??? Nieeeeeeee - bo robimy drogę to robimy..... A ludzie - na początku pokrzyczą - później sprawa ucichnie a i tak zrobimy swoje.... Bosko - po prostu bosko !!!!!! |
|
|
|
| ~robert g~ |
17.06.2008, 16:22:47
Wpis
|
|
Goście |
Znam ludzi którzy dojeżdżają tamtędy do pracy 60 kilometrów to poważny problem dla tych ludzi czy na prawde nie było innego rozwiązania pozdrawiem rg
|
|
|
|
| ~Gość~ |
17.06.2008, 16:45:47
Wpis
|
|
Goście |
To se kupcie helikopter a nie narzekacie! Straszne... zamknęli wam droge... Normalnie odmówię dziesięc zdrowasiek
|
|
|
|
| ~Nick~ |
17.06.2008, 19:13:51
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~EL CHUPACABRA~ |
18.06.2008, 06:13:32
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.03.2010 - 04:59 |
Portal www.nto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Pro Media sp. z o.o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.nto.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Pro Media sp. z o.o. w Opolu. 2001-2009.