Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~pele~

~pele~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 14:24

i co w tym medialnego? 2 bandziory do pierdla i tyle :), a co z resztą ? Obywatele czekaja niecierpliwie, kiedy będzie można pójśc z rodzina na mecz jak w cywilizowanych krajach i miło spędzic czas.

#2 ~normalny kibic~

~normalny kibic~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 14:28

Powinni otrzymać kilkuletnie zakazy stadionowe i bezwzględną kare w postaci odsiadki i dodatkowo kary pieniężne.Przez takich jak on ludzie boją się chodzić na mecze.

#3 ~ekipaszyderczypalec~

~ekipaszyderczypalec~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 15:14

Jakie bzdety?! jaka broń, jakie materiały wybuchowe, co tam były jakieś bomby?
Łżecie jak ... !

#4 ~Dawka~

~Dawka~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 15:18

To jakaś paranoja!

#5 ~do PELE~

~do PELE~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 15:20

Pele,a teraz nie możesz pójść normalnie na mecz? Ja nic strasznego nie widziałem ostatnio na stadionach,żeby bac się przychodzić.

#6 ~MKS~

~MKS~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 15:32

Paranoja......... Witamy w tuskolandii...... A matka która zabiła dziecko jest broniona przez dziennikarzyny..............

#7 ~Kibiccc~

~Kibiccc~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 15:45

Haha śmieszny jesteś...rodziny czekają na to, aby pójść na mecz i czuć się na nim bezpiecznie? Za dużo naoglądałeś się ostatnio tvnu pokazującego zamieszki w Egipcie. A z resztą..szkoda słów i czasu na takich jak ty.

#8 ~fanMKS~

~fanMKS~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 15:57

Od kiedy uderzenie przez jedną osobę JEST POBICIEM PRZEZ DWIE OSOBY?! Prawda albo śmierć!
I widzę że cenzura sprawnie działa ;-)

#9 ~ale~

~ale~
  • Goście

Napisano 05 luty 2012 - 20:24

No wreszcie sie wzieli za deb***i. ...tylko teraz obroty w rybie spadna bo kto tam bedzie przychodzil

#10 ~Jarek~

~Jarek~
  • Goście

Napisano 06 luty 2012 - 00:47

Z ciekawości poszperałem w sieci i znalazłam krótki filmik z meczu opisanego w artykule. Oddam wszystko, co mam osobie, która zauważy na nim petardę lecącą na murawę, pobitego ochroniarza czy jakiekolwiek oznaki "meczu podwyższonego ryzyka" (nie licząc klatki, w której zamknięci byli kibice widoczni na filmie).

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 06 luty 2012 - 06:20

I dobrze, do paki wszystkich bandytów stadionowych ... i do ciężkich robót zagonić.

#12 ~NORMALNY kibic~

~NORMALNY kibic~
  • Goście

Napisano 06 luty 2012 - 12:08

Wyświetl postUżytkownik Jarek dnia 06 luty 2012 - 00:47 napisał

Z ciekawości poszperałem w sieci i znalazłam krótki filmik z meczu opisanego w artykule. Oddam wszystko, co mam osobie, która zauważy na nim petardę lecącą na murawę, pobitego ochroniarza czy jakiekolwiek oznaki "meczu podwyższonego ryzyka" (nie licząc klatki, w której zamknięci byli kibice widoczni na filmie).

Jak sam napisałeś"...znalazłam krótki filmik z meczu..." Jak się orientuję , to mecz trawa 90 min a nawet więcej, bo dochodzą : przerwa i ew czas doliczony przez sędziego.
Tak ze nie wiem po co zamieszczałeś ten film? i co chciałes przez to udowodnic? swoją głupote i swoich kolegów? no to Ci się udało , udowodniłeś!
A zbirów do pudła i tyle. Tam się juz nimi zajmą(widziałem na filmie), starsi "chłopcy" żądni wrażeń :lol: co prawda Twoim kolegom pewnie bedzie przez pewien czas trudno chodzić, ale sie w końcu przyzwyczają. Będą na to mieli, taką maqm nadzieję, 5 lat.

#13 ~m.~

~m.~
  • Goście

Napisano 11 luty 2012 - 10:01

To nie byli pseudo kibice ! ;/
ehh.. ;/

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych